Mulut Orang

Kita dengar dari Mulut Orang La...

Kurus dengan Teh Herba Orang Kampung


Baca lagi:


Turun berat badan 18kg dalam tempoh setahun
Mesti ramai yang tertanya-tanya, betul ke ni? Ya, Teh Herba Orang Kampung ini memang sesuai diamalkan bagi golongan yang susah nak jaga makan. Tetapi, adalah disyorkan seboleh-bolehnya mengurangkan kuantiti makanan yang diambil supaya mendapat kesan yang memuaskan. Lagi nak cepat dapatkan kesan??? Anda kena lakukan SENAMAN .. Supaya lemak cepat terbakar.
Bagaimana cara menggunakan produk Teh Herba Orang Kampung ni? Teh Herba

Orang Kampung ni diminum selepas anda makan tengahari dan selepas makan malam. Dua (2) kali minum. Jika anda tidak makan malam, tidak perlu minum.

Apa pula kesan sampingan dengan minum Teh Herba Orang Kampung ni? Kesan sampingan dari penggunaan produk ini adalah anda akan kerap membuang air besar. Kekerapan di sini bukan lah ditahap kritikal di mana anda terpaksa ulang alik ke bilik air. Sekiranya minum teh selepas makan malam, anda akan membuang (ke bilik air) pada esok nya. Selalunya berlaku bangun awal pagi. Kalau minum selepas makan tengahari, anda akan membuang pada belah malam. =) (Ini seperti pengalaman saya sendiri) 


Jenis Produk Teh Herba: Produk Teh Herba Orang Kampung terdiri dari tiga (3) jenis:

  • Teh Herba Original
  • Teh Herba + Limau Purut
  • Teh Herba + HaliaSetiap jenis produk teh ini membawa fungsi tersendiri selain menjadi agen utama mengurangkan berat badan. Untuk tujuan hanya mengurangkan berat badan, disyorkan menggunakan Teh Herba Original.

Bagi yang mempunyai masalah bau badan, boleh menggunakan Teh Herba + Limau Purut yang membantu untuk mengurangkan berat badan dan masalah bau badan.

Bagi yang mempunyai masalah badan berangin, boleh menggunakan Teh Herba + Halia yang membantu untuk mengurangkan berat badan dan membuang angin.

Harga Sekotak : Semenanjung RM23 - RM24, kalau di Sabah dan Sarawak, Harganya dalam lingkungan RM20 - RM22

Dalam sekotak, mengangdungi 30 uncang (3g seuncang)

Sebelum : 98KG

Selepas : 80KG


Baca lagi:


Turun berat badan 18kg dalam tempoh setahunMetaTag
Teh orang Kampung
kebaikan teh orang kampung
Testimonial teh orang kampung
Teh halia orang kampung
Teh limau purut orang kampung
Share this article :
+
Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Kurus dengan Teh Herba Orang Kampung"

Hahaa. Tgh2 syok aku baca tek,skli ngga gmbr kau han. Sukma tok. Haaha

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog. - Hapus

hahahaha.. toklah aktivii masa lapang.. rajin nak share cerita.. =)

Selalunye bancuh 1 uncang untuk 1 hari punye or sekali minum?

Selalunye bancuh 1 uncang untuk 1 hari punye or sekali minum?

Selalunya saya buat utk sekali minum. Tapi ada gak yg simpan untuk guna 2nd bancuh.

Kakak saya cadangkan teh ni kt saya semalam. Saya gastrik teruk ni, perut pn buncit je ni, pedih ulu hati hari2. Esok nak pegi beli lah

teh OK ni mmg best,7 jam lps minum mst nk membuang..sblm minum berat sy 60kg,2 mggu pastu sy timbang turun 3kg,ok la tu kan..target 40kg caiyok2

Saya minum ni baru 2 kotak, and amalkan diet kalori jugak. May-Nov Hilang 10kg. 82kg - 72kg. Hehehehe, saya tak minum sehari dua kali sebab effect die smpai 2-3 hari. sy cuma minum selang sehari je selepas lunch

Terima Kasih Sudah Berkomentar

PESANAN PENTING

PESANAN BUAT ANDA! Kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan dan masalah-masalah yang timbul selepas anda mengamalkan Petua-Petua di ruangan ini. Sebaik-baiknya anda mendapatkan pandangan pihak yang pakar ataupun Doktor..
 
Copyright © 2014 Mulut Orang - All Rights Reserved
Template By. Kunci Dunia
Back To Top